Ans Wortel - Ets/ aquatint: Uitgangspunt voor vlinders - Verkocht

Ans Wortel - Ets/ aquatint: Uitgangspunt voor vlinders kopen? Bied vanaf 75!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ans Wortel - Ets/ aquatint: Uitgangspunt voor vlinders kopen? Bied vanaf 75!
Ans Wortel - Ets/ aquatint: Uitgangspunt voor vlinders kopen? Bied vanaf 75!Ans Wortel - Ets/ aquatint: Uitgangspunt voor vlinders kopen? Bied vanaf 75!Ans Wortel - Ets/ aquatint: Uitgangspunt voor vlinders kopen? Bied vanaf 75!Ans Wortel - Ets/ aquatint: Uitgangspunt voor vlinders kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ans Wortel (1929-1996)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen78.5 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage61/190

Mooi ets van Ans Wortel. Titel: uitgangspunt voor vlinders. Nummer: 61/190. Afmetingen blad: H78.5 x b56cm. Afmetingen voorstelling: H49 x b38.5cm. Het werk is rechtsonder gesigneerd met potlood door de kunstenares. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

 Prent 190:Dit betreft werken met een oplage van 190 stuks. Deze zijn allemaal door Prent 190 uitgegeven.

uit de befaamde grafiekreeks Prent 190, het initiatief uit het midden van de jaren zestig van kunstorganisator Louis Gans (1930 – 2012). Gans’ bedoeling was om originele kunst bereikbaar te maken voor een breder publiek. Voor een vast bedrag per jaar konden mensen lid worden op de uitgaven van Prent 190, meestal zo’n 10 bladen grafiek. Hoewel bekend was welke kunstenaars mee zouden werken, wisten de leden niet wat ze zouden krijgen. Gans koos elk jaar voor 7 Nederlandse kunstenaars en 3 buitenlanders.

Het getal 190 verwijst naar de oplage van de prenten, waarvan een belangrijk deel is gedrukt door de Amsterdamse meester-drukker Piet Clement.

Conditie
ConditieZeer Goed
In zeer goede staat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 12,95

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd27-4-2021 om 18:00
Eindtijd4-5-2021 om 19:24
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken