Ans Wortel - 't donker kruipen - Verkocht

Ans Wortel - 't donker kruipen kopen? Bied vanaf 80!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ans Wortel - 't donker kruipen kopen? Bied vanaf 80!
Ans Wortel - 't donker kruipen kopen? Bied vanaf 80!Ans Wortel - 't donker kruipen kopen? Bied vanaf 80!Ans Wortel - 't donker kruipen kopen? Bied vanaf 80!Ans Wortel - 't donker kruipen kopen? Bied vanaf 80!Ans Wortel - 't donker kruipen kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ans Wortel (1929-1996)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Ets
Drager Papier
Stijl Modern
Onderwerp Portret
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 37 x 25 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 16/50
Anna Maria (Ans) Wortel (Alkmaar, 18 oktober 1929 - Hilvarenbeek, 4 december 1996) was een Nederlands beeldend kunstenares, dichteres en schrijfster. Zij maakte hoofdzakelijk gouaches en olieverfschilderijen, maar ook aquarellen, tekeningen, collages, lithografieën, etsen, beelden, glassculpturen en glasreliëfs. Zij was autodidact en kreeg in 1963 de eerste prijs van de Biënnale de la Jeunesse (in Parijs)
Wortels werk is sterk autobiografisch. Haar ervaringen als meisje, vrouw, moeder en kunstenares vormden haar inspiratie. Veelvoorkomende thema's zijn liefde, geborgenheid, moeder-kindrelaties en kritiek op de groepsnorm.

Papierformaat: 52,5 cm x 39 cm (hxbr)
Afbeeldingformaat: 37 cm x 25 cm (hxbr)
Afhalen mogelijk in Georgsdorf (nabij Nordhorn) in Duitsland, vanaf Hengelo 45 à 50 minuten. Afhalen op een afgesproken locatie aan de grensstreek van Noord-Oost Nederland ook mogelijk. Verzenden via DHL in overleg en kosten voor koper. 
Conditie
ConditieZeer Goed
In zeer goede staat, zwaar papier
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Georgsdorf, Duitsland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .