Cees van IJsseldijk - ets: boomstronk

Cees van IJsseldijk - ets: boomstronk kopen? Bied vanaf 39!
Cees van IJsseldijk - ets: boomstronk kopen? Bied vanaf 39!Cees van IJsseldijk - ets: boomstronk kopen? Bied vanaf 39!Cees van IJsseldijk - ets: boomstronk kopen? Bied vanaf 39!Cees van IJsseldijk - ets: boomstronk kopen? Bied vanaf 39!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Cees van IJsseldijk (1901-1977)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen33 x 26 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage3/15
Ets van Cees van IJsseldijk. Nummer: 3/15. Afmetingen blad : H33 x b26 cm. Afmetingen Voorstelling H18 x b11 cm. Het werk is rechtsonder gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.
 
Conditie
ConditieZeer Goed
De voorstelling is in zeer goede staat. Er zitten wat plakresten op de achterzijde van een vorige inlijsting. Het werk heeft ingelijst gezeten want het is heel licht verkleurd binnen de randen van het oude passe-partout, goed ingelijst met nieuw passe-partout valt dit niet meer op.  
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 23,95
Naar Duitsland € 23,95
Europese Unie € 23,95
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd21-11-2023 om 16:40
Eindtijd29-11-2023 om 20:33
Openingsbod € 39
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland