Cor Noltee - olieverf op doek - boerderij en boer met paard en wagen - Verkocht

Cor Noltee - olieverf op doek - boerderij en boer met paard en wagen kopen? Bied vanaf 725!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Cor Noltee - olieverf op doek - boerderij en boer met paard en wagen kopen? Bied vanaf 725!
Cor Noltee - olieverf op doek - boerderij en boer met paard en wagen kopen? Bied vanaf 725!Cor Noltee - olieverf op doek - boerderij en boer met paard en wagen kopen? Bied vanaf 725!Cor Noltee - olieverf op doek - boerderij en boer met paard en wagen kopen? Bied vanaf 725!Cor Noltee - olieverf op doek - boerderij en boer met paard en wagen kopen? Bied vanaf 725!Cor Noltee - olieverf op doek - boerderij en boer met paard en wagen kopen? Bied vanaf 725!Cor Noltee - olieverf op doek - boerderij en boer met paard en wagen kopen? Bied vanaf 725!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Cor Noltee (1903-1967)
TypeSchilderij
Jaartal1939
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlImpressionistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen40 x 70 cm (h x b)
Incl. lijst55 x 85 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Een prachtig en groot impressionistisch kunstwerk van de Nederlandse kunstschilder Cor Noltee (1903-1967). Met authentieke lijst. Gesigneerd rechts onder en gedateerd 1939. De lijst heeft enkele lichte gebruikssporen. Het kunstwerk wordt geleverd met echtheidscertificaat.


Info:
De in Den Haag geboren impressionist Cor Noltee reisde veel. Hij woonde en werkte in Parijs, Rotterdam en Brugge en vestigde zich in 1937 in Dordrecht. Zijn voorkeur ging uit naar het schilderen van landschappen en stads- en riviergezichten in een robuuste, zelfverzekerde stijl. Om die reden werd hij wel de 'Dordtse Breitner' genoemd. Als leerling van de academie in Den Haag kreeg hij les van onder anderen Willem de Zwart.
Herkomst: Collectie Kunsthandel Martins anno 2018(Nederland)
Conditie
ConditieGoed
Algemeen in een goede staat. De lijst heeft enkele gebruikssporen.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Tweede exloermond, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 5,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieTweede Exloermond,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd7-1-2019 om 11:12
Eindtijd19-1-2019 om 20:56
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken