Cor Noltee (1903-1967)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Cor Noltee
Cor Noltee (1903-1967)

Cor Noltee (1903-1967)

Cor NOLTEE (Den Haag 1903 - Dordrecht 1967)

Noltee was leerling aan de Haagse Academie van Beeldende Kunst. Na zijn studie trok hij als kunstschilder door Nederland en werkte ook in Brugge en Parijs. Omdat hij in zijn onderwerpen en zijn stijl verwantschap toonde met Breitner en in Dordrecht veel stadsgezichten schilderde, werd hij wel 'de Dordtse Breinter' genoemd. Later ontwikkeld Cor Noltee steeds meer een eigen stijl en wordt zijn werk meer helder en sprekend van kleur. In zijn laatste jaren komt Noltee tot een eigen expressionisme, dat een hoogtepunt in het oeuvre van de schilder vormt.

Aangeboden items
1
Verkochte items
39
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Cor Noltee - Houtzagerij in Dordrecht ( Historiestuk ) kopen? Bied vanaf 800!
Cor Noltee (1903-1967) Nederlands Houtzagerij in Dordrecht ( Historiestuk )
Techniek Olieverf
Afmetingen 49 x 79 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 800
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Cor Noltee

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cor Noltee? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cor Noltee. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cor Noltee en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cor Noltee te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cor Noltee!

Volg het aanbod kunst van Cor Noltee te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cor Noltee te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cor Noltee instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cor Noltee kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cor Noltee!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cor Noltee kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cor Noltee en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cor Noltee via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cor Noltee of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cor Noltee?

Kunst kopen van Cor Noltee begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cor Noltee, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cor Noltee. Om meer kans te maken om de Cor Noltee te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cor Noltee! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.