Eugene Lucker - Sint-Lievensmonstertoren in Zierikzee

Eugene Lucker - Sint-Lievensmonstertoren in Zierikzee kopen? Bied vanaf 40!
Eugene Lucker - Sint-Lievensmonstertoren in Zierikzee kopen? Bied vanaf 40!Eugene Lucker - Sint-Lievensmonstertoren in Zierikzee kopen? Bied vanaf 40!Eugene Lucker - Sint-Lievensmonstertoren in Zierikzee kopen? Bied vanaf 40!Eugene Lucker - Sint-Lievensmonstertoren in Zierikzee kopen? Bied vanaf 40!Eugene Lucker - Sint-Lievensmonstertoren in Zierikzee kopen? Bied vanaf 40!Eugene Lucker - Sint-Lievensmonstertoren in Zierikzee kopen? Bied vanaf 40!Eugene Lucker - Sint-Lievensmonstertoren in Zierikzee kopen? Bied vanaf 40!Eugene Lucker - Sint-Lievensmonstertoren in Zierikzee kopen? Bied vanaf 40!Eugene Lucker - Sint-Lievensmonstertoren in Zierikzee kopen? Bied vanaf 40!Eugene Lucker - Sint-Lievensmonstertoren in Zierikzee kopen? Bied vanaf 40!Eugene Lucker - Sint-Lievensmonstertoren in Zierikzee kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Eugene Lucker (1876-1943)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1900 t/m 1944
TechniekEts
DragerPapier
StijlRealistisch
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen58 x 43 cm (h x b)
Incl. lijst82 x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage50
Grote ets van Eugene Lücker (1876-1943). Uit eerdere informatie via deze site blijkt dit een ets van de Sint Lievemonstoren in Zierikzee te zijn.
De ets is ingelijst, maar zonder glasplaat.
Conditie
ConditieRedelijk
De glasplaat zit niet meer voor de ets. Op enkele plaatsen is het papier van de ets beschadigd. Zie hiervoor de close-up-foto's. Ook op de passepartout zijn wat donkere plekken te zien. Desondanks een mooie ets. 
Gezien de grootte heeft ophalen de voorkeur, verzenden is wel mogelijk.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Capelle aan den ijssel, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 15,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Openingsbod € 40
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieCapelle aan den IJssel,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd21-2-2024 om 17:33
Eindtijd1-3-2024 om 21:53
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.