Jan Schoonhoven - Formatie, zeefdruk

Jan Schoonhoven - Formatie, zeefdruk kopen? Bied vanaf 225!
Jan Schoonhoven - Formatie, zeefdruk kopen? Bied vanaf 225!Jan Schoonhoven - Formatie, zeefdruk kopen? Bied vanaf 225!Jan Schoonhoven - Formatie, zeefdruk kopen? Bied vanaf 225!Jan Schoonhoven - Formatie, zeefdruk kopen? Bied vanaf 225!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan Schoonhoven (1914-1994)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1987
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlMinimalistisch
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen50 cm x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageZ
Mooie, karakteristieke compositie uit de portfolio Formatie van Jan Schoonhoven.  Zeefdruk op Terlio papier, met potlood gesigneerd, gedateerd (1987) en geletterd (W/Z).  Dit was een exemplaar geletterd van A-Z voor de medewerkers van de uitgever Bébert.  In mint conditie.

Afmetingen: 50cm x 33cm (blad), 41cm x 25cm (beeld)

Dit item wordt bij voorkeur opgehaald maar het kan eventueel goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd25-3-2023 om 22:20
Eindtijd3-4-2023 om 22:51
Openingsbod € 225
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.