Lei Molin - Gemengde techniek op papier, Miroir - Ingelijst (Tweeluik) - Verkocht

Lei Molin - Gemengde techniek op papier, Miroir - Ingelijst (Tweeluik) kopen? Bied vanaf 750!
Lei Molin - Gemengde techniek op papier, Miroir - Ingelijst (Tweeluik) kopen? Bied vanaf 750!Lei Molin - Gemengde techniek op papier, Miroir - Ingelijst (Tweeluik) kopen? Bied vanaf 750!Lei Molin - Gemengde techniek op papier, Miroir - Ingelijst (Tweeluik) kopen? Bied vanaf 750!Lei Molin - Gemengde techniek op papier, Miroir - Ingelijst (Tweeluik) kopen? Bied vanaf 750!Lei Molin - Gemengde techniek op papier, Miroir - Ingelijst (Tweeluik) kopen? Bied vanaf 750!Lei Molin - Gemengde techniek op papier, Miroir - Ingelijst (Tweeluik) kopen? Bied vanaf 750!Lei Molin - Gemengde techniek op papier, Miroir - Ingelijst (Tweeluik) kopen? Bied vanaf 750!Lei Molin - Gemengde techniek op papier, Miroir - Ingelijst (Tweeluik) kopen? Bied vanaf 750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Lei Molin (1927-1990)
TypeTekening / Aquarel
Jaartal1989
TechniekGemengde Techniek
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen114 cm x 79 cm (h x b)
Lijst145.5 cm x 110 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Twee fraai ingelijste originele werken op papier van kunstenaar Lei Molin. In de jaren 60 verhuisde Molin naar Amsterdam. Tijdens deze periode werd hij in grote mate beïnvloed door het minimalisme en maakte hij hierna vrijwel uitsluitend abstract werk. Beiden werken zijn handgesigneerd door Molin.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

Beiden werken zijn in zeer goede staat. Er zijn enkele zeer minimale verkleuringen te zien in het papier, zoals in de rechter bovenhoek van het rode werk. Zie hiervoor de detailfoto. 


Daarnaast hebben de lijsten wat lichte beschadigingen. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 776,25 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:24-01-2023 om 12:26
Eindtijd:31-01-2023 om 22:35
Biedingen (1)
FreWe
31 jan. / 22:04
€ 675
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.