Piet van Boxel - Landschap in de Vaucluse

Piet van Boxel - Landschap in de Vaucluse kopen? Bied vanaf 100!
Piet van Boxel - Landschap in de Vaucluse kopen? Bied vanaf 100!Piet van Boxel - Landschap in de Vaucluse kopen? Bied vanaf 100!Piet van Boxel - Landschap in de Vaucluse kopen? Bied vanaf 100!Piet van Boxel - Landschap in de Vaucluse kopen? Bied vanaf 100!Piet van Boxel - Landschap in de Vaucluse kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Piet van Boxel (1912-2001)
Type kunstwerk Tekening / Aquarel
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Aquarel
Drager Papier
Stijl Impressionistisch
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 30 x 52 cm (h x b)
Incl. lijst 52.5 x 79 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Piet van Boxel was een vaardige portrettist en aquarellist. Hij was medeoprichter van de Haagse Aquarellisten. Hij was goed bevriend met Kees Verwey en kon zich meten met diens hoge niveau vsn schilderen.

Jan Wolkers bewonderde het werk van van Boxel. Omdat hij in een periode werkte dat abstracte kunst onterecht  overheerste,  werd zijn figuratieve klasse niet (h)erkent.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .