Pieter Defesche - Figuren in landschap, gemengde techniek op papier - Verkocht

Pieter Defesche - Figuren in landschap, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 275!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Pieter Defesche - Figuren in landschap, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 275!
Pieter Defesche - Figuren in landschap, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 275!Pieter Defesche - Figuren in landschap, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 275!Pieter Defesche - Figuren in landschap, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 275!Pieter Defesche - Figuren in landschap, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 275!Pieter Defesche - Figuren in landschap, gemengde techniek op papier kopen? Bied vanaf 275!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Pieter Defesche (1921-1998)
TypeSchilderij
Jaartal1970
TechniekGemengde Techniek
DragerPapier
StijlExpressionistisch
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen51 cm x 36 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Zeer kleurrijk en herkenbaar werk van Pieter Defesche.  Gemengde techniek (verf, krijt) op papier, gesigneerd en gedateerd (‘70) rechtsonder.  In goede conditie; er is een klein stukje uit het blad linksboven en er zitten aan de randen van het blad wat kleine scheurtjes.  De twee grootste daarvan (beneden rand links van het midden) zijn met tape aan de achterzijde gerepareerd.  Ingelijst met passe-partout is het werk prima.


Afmetingen: 51cm x 36cm


Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O) of het kan goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.

ConditieGoed
Er is een klein stukje uit het blad linksboven en er zitten aan de randen van het blad wat kleine scheurtjes. De twee grootste daarvan (beneden rand links van het midden) zijn met tape aan de achterzijde gerepareerd. Ingelijst met passe-partout is het werk prima.
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd7-6-2019 om 12:54
Eindtijd27-6-2019 om 22:59
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.