Ru van Rossem - INDUSTRIAL MOVEMENT

Ru van Rossem - INDUSTRIAL MOVEMENT kopen? Bied vanaf 30!
Ru van Rossem - INDUSTRIAL MOVEMENT kopen? Bied vanaf 30!Ru van Rossem - INDUSTRIAL MOVEMENT kopen? Bied vanaf 30!Ru van Rossem - INDUSTRIAL MOVEMENT kopen? Bied vanaf 30!Ru van Rossem - INDUSTRIAL MOVEMENT kopen? Bied vanaf 30!Ru van Rossem - INDUSTRIAL MOVEMENT kopen? Bied vanaf 30!Ru van Rossem - INDUSTRIAL MOVEMENT kopen? Bied vanaf 30!Ru van Rossem - INDUSTRIAL MOVEMENT kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ru van Rossem (1924-2007)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1963
Techniek Ets
Drager Papier
Ingelijst Alleen in Passe-partout
Afmetingen 16 x 27 cm (h x b)
Passe-partout 36 x 45 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Ets uit de zestiger jaren met de kijk van Ru van Rossem op de industriële ontwikkeling in de tweede helft van de vorige eeuw. Opgenomen in passe-partout van 36 x 45 cm. Gesigneerd, gedateerd en betiteld met potlood. Oplage 150 épr. d.artiste. Conditie zeer goed.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Roermond, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 10,00
Naar België € 15,00
Naar Duitsland € 15,00
Europese Unie € 15,00
Wereldwijd € 25,25

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .