Ru van Rossem - Nachtelijke stad, aquatint ets met reliëfdruk (groot)

Ru van Rossem - Nachtelijke stad, aquatint ets met reliëfdruk (groot) kopen? Bied vanaf 150!
Ru van Rossem - Nachtelijke stad, aquatint ets met reliëfdruk (groot) kopen? Bied vanaf 150!Ru van Rossem - Nachtelijke stad, aquatint ets met reliëfdruk (groot) kopen? Bied vanaf 150!Ru van Rossem - Nachtelijke stad, aquatint ets met reliëfdruk (groot) kopen? Bied vanaf 150!Ru van Rossem - Nachtelijke stad, aquatint ets met reliëfdruk (groot) kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ru van Rossem (1924-2007)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1993
Techniek Ets/Aquatint
Drager Geschept Papier
Stijl Modern
Onderwerp Stadsgezicht
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 105 x 65 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 40
Prachtige, grote ets van Ru van Rossem.  Aquatint ets op geschept papier, met potlood gesigneerd, gedateerd (‘93), getiteld en genummerd (2/40).  In goede conditie.

Afmetingen: 105cm x 65cm (blad), 90cm x 58cm (beeld)

Dit item wordt bij voorkeur opgehaald maar het kan eventueel goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (vlakbij Amsterdam, paar minuten vanaf de ringweg A10). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
Conditie
ConditieGoed
Marges met kleine verfsporen zoals gebruikelijk bij etsen van Van Rossem.  Ingelijst met passe-partout is het werk zeer goed.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 13,00
Naar België € 20,00
Naar Duitsland € 20,00
Europese Unie € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .