Sipke Huismans - Sipke Huismans - Litho - handgesigneerd - Verkocht

Sipke Huismans - Litho - handgesigneerd kopen? Bied vanaf 35!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Sipke Huismans - Litho - handgesigneerd kopen? Bied vanaf 35!
Sipke Huismans - Litho - handgesigneerd kopen? Bied vanaf 35!Sipke Huismans - Litho - handgesigneerd kopen? Bied vanaf 35!Sipke Huismans - Litho - handgesigneerd kopen? Bied vanaf 35!Sipke Huismans - Litho - handgesigneerd kopen? Bied vanaf 35!Sipke Huismans - Litho - handgesigneerd kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Sipke Huismans (1938)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 1945 t/m 1999
Gesigneerd Handgesigneerd

Speelse litho in de naïeve stijl van Sipke Huismans, afkomstig uit de Gelderse Grafiekmap 1987. Het werk is losbladig, op geschept papier en door de kunstenaar met potlood voorzien van handtekening, jaartal 1987 en oplage (33 / 100). Het blad meet 65 x 50 cm, de afbeelding ongeveer 45 x 35 cm. Het geheel is in onberispelijke staat.

Sipke Huismans werd in 1938 geboren in Amsterdam. Hij is autodidact. Hij was docent en directeur van de Academie voor Kunst en Industrie in Enschede, docent aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving in Den Bosch en lector en hoogleraar aan de Rijksakademie voor Beeldende Kunst in Amsterdam.

Ophalen in Breda of verzending in stevige koker op kosten van de koper

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .