Abraham Rademaker (1676-1735)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Abraham Rademaker
Abraham Rademaker (1676-1735)

Abraham Rademaker (1676-1735)

Kunstschilder, Tekenaar

Abraham RADEMAKER (Lisse 1676 - Haarlem 1735)

Biografie 

Abraham Rademaker was een Nederlands autodidact prentkunstenaar, schilder, tekenaar en etser. Al in zijn jeugd was hij bezig met tekenen en leerde hij zichzelf het vak. De onderwerpen van zijn kunst betreffen topografische afbeeldingen, landschappen en kastelen. In de achttiende eeuw werden zijn prenten erg geliefd onder verzamelaars. Uiteindelijk kwam veel van zijn werk gedurende de negentiende en twintigste eeuw in museumcollecties terecht. Het werk van Abraham Rademaker is onder andere te zien in het Centraal Museum in Utrecht. 

Aangeboden items
1
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Abraham Rademaker - Gezicht van de Schermerpoort te Alkmaar in de 18e eeuw kopen? Bied vanaf 55!
Abraham Rademaker (1676-1735) Nederlands Gezicht van de Schermerpoort te Alkmaar in de 18e eeuw
TechniekGravure
Afmetingen15.1 x 19 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Abraham Rademaker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Abraham Rademaker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Abraham Rademaker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Abraham Rademaker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Abraham Rademaker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Abraham Rademaker!

Volg het aanbod kunst van Abraham Rademaker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Abraham Rademaker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Abraham Rademaker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Abraham Rademaker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Abraham Rademaker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Abraham Rademaker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Abraham Rademaker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Abraham Rademaker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Abraham Rademaker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Abraham Rademaker?

Kunst kopen van Abraham Rademaker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Abraham Rademaker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Abraham Rademaker. Om meer kans te maken om de Abraham Rademaker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Abraham Rademaker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.