Alfred Bastien (1873-1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Alfred Bastien
Alfred Bastien (1873-1955)

Alfred Bastien (1873-1955)

Alfred BASTIEN (Elsene 1873 - Elsene 1955)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Alfred Bastien - Soldaat kopen? Bied vanaf 150!
Alfred Bastien (1873-1955) Belgisch Soldaat
Techniek Potlood
Afmetingen 43 x 33 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Alfred Bastien

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alfred Bastien? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alfred Bastien. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alfred Bastien en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alfred Bastien te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alfred Bastien!

Volg het aanbod kunst van Alfred Bastien te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alfred Bastien te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alfred Bastien instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alfred Bastien kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alfred Bastien!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alfred Bastien kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alfred Bastien en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alfred Bastien via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alfred Bastien of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alfred Bastien?

Kunst kopen van Alfred Bastien begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alfred Bastien, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alfred Bastien. Om meer kans te maken om de Alfred Bastien te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alfred Bastien! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.