Antoon Kruysen (1898-1977)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Antoon Kruysen
Antoon Kruysen (1898-1977)

Antoon Kruysen (1898-1977)

Kunstenaar

Antoon KRUYSEN (Boxtel 1898 - Chartres 1977)

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Antoon Kruysen - olie op doek - boerenhoeve 1955, gesigneerd kopen? Bied vanaf 275!
Antoon Kruysen (1898-1977) Nederlands olie op doek - boerenhoeve 1955, gesigneerd
TechniekOlieverf
Afmetingen77 x 67 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 275
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Antoon Kruysen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Antoon Kruysen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Antoon Kruysen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Antoon Kruysen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Antoon Kruysen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Antoon Kruysen!

Volg het aanbod kunst van Antoon Kruysen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Antoon Kruysen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Antoon Kruysen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Antoon Kruysen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Antoon Kruysen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Antoon Kruysen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Antoon Kruysen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Antoon Kruysen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Antoon Kruysen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Antoon Kruysen?

Kunst kopen van Antoon Kruysen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Antoon Kruysen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Antoon Kruysen. Om meer kans te maken om de Antoon Kruysen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Antoon Kruysen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.