Arjanne van der Spek (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Arjanne van der Spek
Arjanne van der Spek (1958)

Arjanne van der Spek (1958)

Kunstenaar

Arjanne van der Spek ( 1958 ) Van der Spek is van 1978 tot 1980 opgeleid aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving St. Joost in Breda en van 1980 tot 1982 aan Ateliers '63 in Haarlem . Zij is werkzaam als installatiekunstenaar, schilder , graficus en beeldhouwer. In 1987 kreeg zij de Aanmoedigingsprijs van het Amsterdams Fonds voor Beeldende Kunst. Zij was docente aan opleidingen voor beeldende kunst in Arnhem (1988-2011), Amsterdam (1999-2000), Enschede (1994-1997) en Kampen (1997). In 1996 was werk van Van der Spek te zien tijdens een expositie in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Haar werk is opgenomen in de collecties van het Catharina Gasthuis in Gouda en het Museum Het Valkhof in Nijmegen . Beelden van Van der Spek bevinden zich in de publieke ruimte van diverse plaatsen in Nederland.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Arjanne van der Spek - Grote Artist Proof 6/12 gemengde techniek "tegenpolen" potloodgesigneerd kopen? Bied vanaf 40!
Arjanne van der Spek (1958) Nederlands Grote Artist Proof 6/12 gemengde techniek "tegenpolen" potloodgesigneerd
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen62 x 89 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Arjanne van der Spek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arjanne van der Spek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arjanne van der Spek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arjanne van der Spek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arjanne van der Spek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arjanne van der Spek!

Volg het aanbod kunst van Arjanne van der Spek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arjanne van der Spek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arjanne van der Spek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arjanne van der Spek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arjanne van der Spek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arjanne van der Spek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arjanne van der Spek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arjanne van der Spek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arjanne van der Spek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arjanne van der Spek?

Kunst kopen van Arjanne van der Spek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arjanne van der Spek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arjanne van der Spek. Om meer kans te maken om de Arjanne van der Spek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arjanne van der Spek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.