Auke de Vries (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Auke de Vries
Auke de Vries (1937)

Auke de Vries (1937)

Auke de Vries (1937)

Aangeboden items
6
Verkochte items
48
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Auke de Vries - gesigneerde ets kleine oplage kopen? Bied vanaf 10!
Auke de Vries (1937) Nederlands gesigneerde ets kleine oplage
TechniekEts
Afmetingen72.5 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Huidig bod
€ 10
1 bieding
Bied mee Bied mee
Auke de Vries - litho: ontwerp Maasbeeld (1982) kopen? Bied vanaf 79!
Auke de Vries (1937) Nederlands litho: ontwerp Maasbeeld (1982)
TechniekLitho
Afmetingen100 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 79
Bied mee Bied mee
Auke de Vries - zonder titel [serie 3 tekeningen] kopen? Bied vanaf 450!
Auke de Vries (1937) Nederlands zonder titel [serie 3 tekeningen]
TechniekPotlood
Afmetingen104 x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 450
Bied mee Bied mee
Auke de Vries - Auke de Vries, 'Gevelbeeld oude Stadhuis', ets, '67, vroeg werk kopen? Bied vanaf 25!
Auke de Vries (1937) Nederlands Auke de Vries, 'Gevelbeeld oude Stadhuis', ets, '67, vroeg werk
TechniekEts
Afmetingen50 x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Auke de Vries

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Auke de Vries? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Auke de Vries. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Auke de Vries en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Auke de Vries te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Auke de Vries!

Volg het aanbod kunst van Auke de Vries te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Auke de Vries te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Auke de Vries instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Auke de Vries kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Auke de Vries!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Auke de Vries kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Auke de Vries en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Auke de Vries via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Auke de Vries of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Auke de Vries?

Kunst kopen van Auke de Vries begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Auke de Vries, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Auke de Vries. Om meer kans te maken om de Auke de Vries te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Auke de Vries! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.