Auke Hettema (1927-2004)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Auke Hettema
Auke Hettema (1927-2004)

Auke Hettema (1927-2004)

Auke HETTEMA (Leeuwarden 1927 - Amsterdam 2004)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Auke Hettema - Jan van Hooff kopen? Bied vanaf 400!
Auke Hettema (1927-2004) Nederlands Jan van Hooff
Techniek Brons
Afmetingen 44 x 12.5 x 10 cm (h x b x d)
Gesigneerd Handgesigneerd
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Auke Hettema

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Auke Hettema? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Auke Hettema. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Auke Hettema en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Auke Hettema te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Auke Hettema!

Volg het aanbod kunst van Auke Hettema te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Auke Hettema te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Auke Hettema instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Auke Hettema kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Auke Hettema!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Auke Hettema kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Auke Hettema en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Auke Hettema via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Auke Hettema of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Auke Hettema?

Kunst kopen van Auke Hettema begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Auke Hettema, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Auke Hettema. Om meer kans te maken om de Auke Hettema te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Auke Hettema! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.