Barend van Hoek (1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Barend van Hoek
Barend van Hoek (1969)

Barend van Hoek (1969)

Barend VAN HOEK

Tekenaar, Schilder

Geboren in 1969

Opleiding:

Kunstacademie in ‘s-Hertogenbosch

Woont en werkt in ‘s-Hertogenbosch

Barend van Hoek staat vooral bekend om zijn werk met meisjes en vrouwen als hoofdsubject. Meisjes uit het dagelijks leven worden, vaak schaars gekleed, afgebeeld. De mensen die Barend van Hoek tekent en schildert krijgen een cartoonachtige stijl, en de meisjes hebben in de meeste gevallen stevig schoenwerk aan. De werken van Barend van Hoek zijn gemaakt op grote doeken, die je het gevoel geven alsof de personen die worden afgebeeld echt levensecht zijn.

Behalve tekenen en schilderen schrijft Barend van Hoek tevens songteksten voor zijn eigen band Space Tractor.

Exposities en prijzen:

n.v.t.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
3
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Barend van Hoek - MRS PREY WANTS TO SERVE AND OBEY. kopen? Bied vanaf 249!
Barend van Hoek (1969) Nederlands MRS PREY WANTS TO SERVE AND OBEY.
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 38 x 23 x 8 cm (h x b x d)
Gesigneerd Handgesigneerd
Openingsbod
€ 249
Bied mee Bied mee
Barend van Hoek - Houtsnede: "Sleepy no 1" - 1996 kopen? Bied vanaf 60!
Barend van Hoek (1969) Nederlands Houtsnede: "Sleepy no 1" - 1996
Techniek Hout/Linosnede
Afmetingen 48.5 x 32 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Japans Papier
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
Barend van Hoek - Sleepy No 1 kopen? Bied vanaf 30!
Barend van Hoek (1969) Nederlands Sleepy No 1
Techniek Hout/Linosnede
Afmetingen 61 x 41 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Japans Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Barend van Hoek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Barend van Hoek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Barend van Hoek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Barend van Hoek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Barend van Hoek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Barend van Hoek!

Volg het aanbod kunst van Barend van Hoek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Barend van Hoek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Barend van Hoek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Barend van Hoek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Barend van Hoek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Barend van Hoek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Barend van Hoek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Barend van Hoek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Barend van Hoek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Barend van Hoek?

Kunst kopen van Barend van Hoek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Barend van Hoek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Barend van Hoek. Om meer kans te maken om de Barend van Hoek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Barend van Hoek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.