Bart Domburg (1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bart Domburg
Bart Domburg (1957)

Bart Domburg (1957)

Kunstenaar

Bart DOMBURG (Zwolle 1957)

Aangeboden items
2
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Bart Domburg - Zonder titel kopen? Bied vanaf 248!
Bart Domburg (1957) Nederlands Duits Zonder titel
TechniekOlieverf
Afmetingen73 x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 248
Bied mee Bied mee
Bart Domburg - Zonder titel kopen? Bied vanaf 400!
Bart Domburg (1957) Nederlands Duits Zonder titel
TechniekOlieverf
Afmetingen150 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bart Domburg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bart Domburg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bart Domburg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bart Domburg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bart Domburg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bart Domburg!

Volg het aanbod kunst van Bart Domburg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bart Domburg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bart Domburg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bart Domburg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bart Domburg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bart Domburg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bart Domburg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bart Domburg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bart Domburg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bart Domburg?

Kunst kopen van Bart Domburg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bart Domburg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bart Domburg. Om meer kans te maken om de Bart Domburg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bart Domburg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.