Benjamin Frankel (1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Benjamin Frankel
Benjamin Frankel (1964)

Benjamin Frankel (1964)

Kunstenaar

Benjamin Frankel (Praag, 1964)

Aangeboden items
2
Verkochte items
5
Nationaliteit
Tsjechisch Tsjechisch  Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Benjamin Frankel - corona depressie 2 kopen? Bied vanaf 17!
Benjamin Frankel - corona depressie 2Tekening / Aquarel
Geplaatst doordailyhero
Eindtijd 31-01-2023 om 20:45
Jaartal2021
TechniekStift
Afmetingen26 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Benjamin Frankel - corona depressie 2 kopen? Bied vanaf 17!
Benjamin Frankel - corona depressie 2Tekening / Aquarel
Geplaatst doordailyhero
Eindtijd 31-01-2023 om 20:48
Jaartal2022
TechniekStift
Afmetingen26 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Benjamin Frankel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Benjamin Frankel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Benjamin Frankel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Benjamin Frankel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Benjamin Frankel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Benjamin Frankel!

Volg het aanbod kunst van Benjamin Frankel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Benjamin Frankel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Benjamin Frankel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Benjamin Frankel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Benjamin Frankel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Benjamin Frankel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Benjamin Frankel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Benjamin Frankel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Benjamin Frankel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Benjamin Frankel?

Kunst kopen van Benjamin Frankel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Benjamin Frankel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Benjamin Frankel. Om meer kans te maken om de Benjamin Frankel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Benjamin Frankel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.