Bob Lokhorst (1900-1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bob Lokhorst
Bob Lokhorst (1900-1972)

Bob Lokhorst (1900-1972)

Kunstenaar

Bob LOKHORST (Amsterdam 1900 - Houthem 1972)

Leerling van het instituut Piersma te Amsterdam en van de Akademie van Kunste te Berlijn o.l.v. Arthur Kampf. Hij woonde en werkte in Amsterdam, Berlijn, Parijs (1926 - 1942) en Soest.

Deze veelzijdig kunstenaar maakte tekeningen, aquarellen, schilderijen, etsen, maskers, hout- en linosneden. Zijn werk werd onder meer geëxposeerd in Laren, Utrecht, Den Haag en diverse Franse tentoonstellingen (zoals Salon des Indepèpendants). Hij schilderde landschappen, portretten en stillevens.

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bob Lokhorst - Stilleven cactussen kopen? Bied vanaf 200!
Bob Lokhorst (1900-1972) Nederlands Stilleven cactussen
TechniekOlieverf
Afmetingen63 x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bob Lokhorst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bob Lokhorst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bob Lokhorst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bob Lokhorst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bob Lokhorst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bob Lokhorst!

Volg het aanbod kunst van Bob Lokhorst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bob Lokhorst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bob Lokhorst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bob Lokhorst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bob Lokhorst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bob Lokhorst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bob Lokhorst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bob Lokhorst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bob Lokhorst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bob Lokhorst?

Kunst kopen van Bob Lokhorst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bob Lokhorst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bob Lokhorst. Om meer kans te maken om de Bob Lokhorst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bob Lokhorst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.