Brigitta Sundström (1966)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Brigitta Sundström
Brigitta Sundström (1966)

Brigitta Sundström (1966)

Kunstenaar

Brigitta SUNDSTRÖM (Gävle 1966)

keramist, schilder

Exposities en prijzen

winnares Jacob Hartog-prijs 2007

Aangeboden items
3
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Zweeds Zweeds  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Brigitta Sundström - XL Keramische buste met klok op betonnen voet kopen? Bied vanaf 650!
Brigitta Sundström - XL Keramische buste met klok op betonnen voetBeeld / Object
Geplaatst doorwoerro
Eindtijd 24-10-2022 om 19:40
Jaartal2000
TechniekKeramiek
Afmetingen79.5 cm x 20 cm x 6 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Brigitta Sundström - XL Keramische buste op houten voet kopen? Bied vanaf 675!
Brigitta Sundström - XL Keramische buste op houten voetBeeld / Object
Geplaatst doorwoerro
Eindtijd 24-10-2022 om 19:42
Jaartal2001
TechniekKeramiek
Afmetingen82 cm x 26 cm x 8 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Brigitta Sundström

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Brigitta Sundström? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Brigitta Sundström. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Brigitta Sundström en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Brigitta Sundström te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Brigitta Sundström!

Volg het aanbod kunst van Brigitta Sundström te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Brigitta Sundström te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Brigitta Sundström instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Brigitta Sundström kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Brigitta Sundström!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Brigitta Sundström kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Brigitta Sundström en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Brigitta Sundström via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Brigitta Sundström of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Brigitta Sundström?

Kunst kopen van Brigitta Sundström begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Brigitta Sundström, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Brigitta Sundström. Om meer kans te maken om de Brigitta Sundström te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Brigitta Sundström! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.