Caspar Berger (1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Caspar Berger
Caspar Berger (1965)

Caspar Berger (1965)

Kunstenaar

Caspar BERGER (Utrecht 1965)

Beeldhouwer en (video)installatiekunstenaar. Hij werkt in Amsterdam.

Opleiding: Ruimtelijke vormgeving aan de AKI (Academie voor Kunst en Industrie) in Enschede (1984-1990), waar hij zich toelegde op mixed media: abstracte constructies en video-installaties. Zijn opleiding voltooide hij aan de post-academiale Jan van Eyck Academie in Maastricht (1990-1992), waar hij op grond van zijn liefde voor de Italiaanse Renaissance koos voor de beeldhouwkunst.

Caspar Berger maakt figuratieve beelden die een eigentijdse interpretatie geven van klassieke thema’s. Hij maakte o.a. series zelfportretten, waarbij hij zijn modellen door middel van silicone-mallen omzet naar beelden van brons, zilver en goud.

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Caspar Berger (1965) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Caspar Berger (1965) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Caspar Berger

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Caspar Berger? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Caspar Berger. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Caspar Berger en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Caspar Berger te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Caspar Berger!

Volg het aanbod kunst van Caspar Berger te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Caspar Berger te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Caspar Berger instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Caspar Berger kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Caspar Berger!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Caspar Berger kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Caspar Berger en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Caspar Berger via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Caspar Berger of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Caspar Berger?

Kunst kopen van Caspar Berger begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Caspar Berger, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Caspar Berger. Om meer kans te maken om de Caspar Berger te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Caspar Berger! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.