Cees Bantzinger (1914-1985)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cees Bantzinger
Cees Bantzinger (1914-1985)

Cees Bantzinger (1914-1985)

Kunstenaar

Cees (Cornelis Adrianus Bernardus) BANTZINGER

Schilder, aquarellist, graficus, tekenaar.

Geboren te Gouda in 1914, overleden in Amstelveen in 1985.

Opleiding:

Cees Bantzinger volgde opleidingen aan het Instituut voor Kunstnijverheidsonderwijs in Amsterdam en aan de Rijksakademie van beeldende kunsten.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
36
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Cees Bantzinger - Voor Leen Jongewaard kopen? Bied vanaf 30!
Cees Bantzinger (1914-1985) Nederlands Voor Leen Jongewaard
TechniekPotlood
Afmetingen36 x 28 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Cees Bantzinger

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cees Bantzinger? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cees Bantzinger. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cees Bantzinger en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cees Bantzinger te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cees Bantzinger!

Volg het aanbod kunst van Cees Bantzinger te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cees Bantzinger te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cees Bantzinger instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cees Bantzinger kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cees Bantzinger!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cees Bantzinger kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cees Bantzinger en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cees Bantzinger via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cees Bantzinger of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cees Bantzinger?

Kunst kopen van Cees Bantzinger begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cees Bantzinger, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cees Bantzinger. Om meer kans te maken om de Cees Bantzinger te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cees Bantzinger! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.