Chabab Tayefeh Mohajer (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Chabab Tayefeh Mohajer
Chabab Tayefeh Mohajer (1951)

Chabab Tayefeh Mohajer (1951)

Kunstenaar

Chabab TAYEFEH MOHAJER (Teheran 1951)

Aangeboden items
3
Verkochte items
36
Nationaliteit
Iraans Iraans  
Links
Favoriet
filters
Chabab Tayefeh Mohajer - Ets, gesigneerde kleurenets - oplage 12/15 kopen? Bied vanaf 35!
Chabab Tayefeh Mohajer (1951) Iraans Ets, gesigneerde kleurenets - oplage 12/15
TechniekEts
Afmetingen69 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Chabab Tayefeh Mohajer - Bijzondere kleurenets, E/E, 1/1 kopen? Bied vanaf 40!
Chabab Tayefeh Mohajer (1951) Iraans Bijzondere kleurenets, E/E, 1/1
TechniekEts
Afmetingen66 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Chabab Tayefeh Mohajer - Eigendruk, kleurenets. kopen? Bied vanaf 50!
Chabab Tayefeh Mohajer (1951) Iraans Eigendruk, kleurenets.
TechniekEts
Afmetingen77.5 cm x 58.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Chabab Tayefeh Mohajer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Chabab Tayefeh Mohajer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Chabab Tayefeh Mohajer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Chabab Tayefeh Mohajer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Chabab Tayefeh Mohajer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Chabab Tayefeh Mohajer!

Volg het aanbod kunst van Chabab Tayefeh Mohajer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Chabab Tayefeh Mohajer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Chabab Tayefeh Mohajer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Chabab Tayefeh Mohajer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Chabab Tayefeh Mohajer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Chabab Tayefeh Mohajer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Chabab Tayefeh Mohajer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Chabab Tayefeh Mohajer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Chabab Tayefeh Mohajer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Chabab Tayefeh Mohajer?

Kunst kopen van Chabab Tayefeh Mohajer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Chabab Tayefeh Mohajer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Chabab Tayefeh Mohajer. Om meer kans te maken om de Chabab Tayefeh Mohajer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Chabab Tayefeh Mohajer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.