Chris de Bueger (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Chris de Bueger
Chris de Bueger (1948)

Chris de Bueger (1948)

Kunstenaar

Chris de BUEGER (Amsterdam 1948)

Aangeboden items
0
Verkochte items
15
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Chris de Bueger (1948) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 15 items van Chris de Bueger (1948) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Chris de Bueger

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Chris de Bueger? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Chris de Bueger. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Chris de Bueger en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Chris de Bueger te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Chris de Bueger!

Volg het aanbod kunst van Chris de Bueger te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Chris de Bueger te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Chris de Bueger instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Chris de Bueger kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Chris de Bueger!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Chris de Bueger kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Chris de Bueger en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Chris de Bueger via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Chris de Bueger of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Chris de Bueger?

Kunst kopen van Chris de Bueger begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Chris de Bueger, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Chris de Bueger. Om meer kans te maken om de Chris de Bueger te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Chris de Bueger! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.