Cor Schellen (1944-2016)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Cor Schellen
Cor Schellen (1944-2016)

Cor Schellen (1944-2016)

Vanaf 1958 was Cor Schellen al bezig met glas. Toen blies hij op veertienjarige leeftijd glasbolletjes in Leerdam. Daar werd hij meesterglasblazer. Schellen werkte graag aan grote objecten met strakke vormgeving. Bekend van hem zijn zijn sculpturen van grote appels en peren in verschillende uitvoeringen. Na een aantal jaar niet meer actief te zijn geweest, keerde Schellen in 1997 terug naar het vak toen hij gevraagd werd door de glasblazerij in Leerdam opnieuw te komen blazen. In die periode werkte hij veel samen met Marinke van Zandwijk. In 2015 stopte Schellen officieel als glasblazer.

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Cor Schellen (1944-2016) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Cor Schellen (1944-2016) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Cor Schellen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cor Schellen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cor Schellen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cor Schellen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cor Schellen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cor Schellen!

Volg het aanbod kunst van Cor Schellen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cor Schellen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cor Schellen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cor Schellen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cor Schellen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cor Schellen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cor Schellen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cor Schellen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cor Schellen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cor Schellen?

Kunst kopen van Cor Schellen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cor Schellen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cor Schellen. Om meer kans te maken om de Cor Schellen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cor Schellen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.