David Rakia (1928)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. David Rakia
David Rakia (1928)

David Rakia (1928)

Kunstenaar

David RAKIA (Wenen 1928)

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
Israëlisch Israëlisch  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van David Rakia (1928) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van David Rakia (1928) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van David Rakia

Wilt u graag een kunstwerk kopen van David Rakia? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van David Rakia. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van David Rakia en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van David Rakia te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen David Rakia!

Volg het aanbod kunst van David Rakia te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van David Rakia te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u David Rakia instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe David Rakia kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van David Rakia!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van David Rakia kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van David Rakia en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van David Rakia via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van David Rakia of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van David Rakia?

Kunst kopen van David Rakia begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van David Rakia, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van David Rakia. Om meer kans te maken om de David Rakia te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van David Rakia! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.