Dik Bruynesteyn (1927-2012)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Dik Bruynesteyn
Dik Bruynesteyn (1927-2012)

Dik Bruynesteyn (1927-2012)

Dik BRUYNESTEYN (Rotterdam 1927 – Hoorn 2012)

Nederlands striptekenaar en cartoonist.

In zijn werk was sport een vaak terugkerend thema. Zijn eerste tekening werd in 1947 geplaatst in het Nieuwsblad van het Noorden. In 1948 volgde hij de legendarische Bob Uschi op als sportcartoonist bij de Haagsche Courant en Het Vrije Volk. In de jaren 70 en 80 had hij een dagelijkse krantenstrip in veel Nederlandse dagbladen met Appie Happie, een strip over een voetbalelftal, waarmee hij zijn grootste bekendheid kreeg. Tekeningen van Bruynesteyn verschenen ook in het Duitse blad Der Kicker en hij was regelmatig al tekenend te zien in Studio Sport.

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Dik Bruynesteyn (1927-2012) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Dik Bruynesteyn (1927-2012) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Dik Bruynesteyn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dik Bruynesteyn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dik Bruynesteyn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dik Bruynesteyn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dik Bruynesteyn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dik Bruynesteyn!

Volg het aanbod kunst van Dik Bruynesteyn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dik Bruynesteyn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dik Bruynesteyn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dik Bruynesteyn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dik Bruynesteyn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dik Bruynesteyn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dik Bruynesteyn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dik Bruynesteyn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dik Bruynesteyn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dik Bruynesteyn?

Kunst kopen van Dik Bruynesteyn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dik Bruynesteyn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dik Bruynesteyn. Om meer kans te maken om de Dik Bruynesteyn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dik Bruynesteyn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.