• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Eduard Karsen (1860-1941)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Eduard Karsen

Eduard Karsen (1860-1941)

Kunstenaar

Eduard KARSEN (Amsterdam 1860 - 1941)

Eduard Karsen was een Nederlandse schilder van de Amsterdamse School. Tijdens zijn jeugd kreeg hij al tekenles van zijn vader Kars Karsen. Hij volgde ook een opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunst in Amsterdam en bleef daarna in Amsterdam wonen en werken. Het werk van Eduard Karsen heeft een dromerige sfeer, waarin zijn overpeinzingen over het leven zichtbaar zijn. Karsen schilderde veelal stads- en dorpsgezichten, typerend voor het Amsterdamse impressionisme. Hij was ook een van de medeoprichters van de Vereeniging Sint Lucas, een van de oudste kunstenaarsverenigingen in Nederland.

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Eduard Karsen - in de varkensstal - ets uit 1892, in zeer goede staat kopen? Bied vanaf 75!
Eduard Karsen - in de varkensstal - ets uit 1892, in zeer goede staat

Grafiek tot 1900

Geplaatst doorMiles

Eindtijd30-06-2022 om 20:48

Jaartal1892
TechniekEts
Afmetingen22.5 cm x 28 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Eduard Karsen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eduard Karsen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eduard Karsen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eduard Karsen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eduard Karsen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eduard Karsen!

Volg het aanbod kunst van Eduard Karsen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eduard Karsen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eduard Karsen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eduard Karsen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eduard Karsen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eduard Karsen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eduard Karsen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eduard Karsen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eduard Karsen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eduard Karsen?

Kunst kopen van Eduard Karsen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eduard Karsen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eduard Karsen. Om meer kans te maken om de Eduard Karsen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eduard Karsen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.