Eelco Glastra van Loon (1935)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Eelco Glastra van Loon
Eelco Glastra van Loon (1935)

Eelco Glastra van Loon (1935)

Kunstenaar

Eelco GLASTRA VAN LOON: (Den Haag 1935)

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Eelco Glastra van Loon - Zonder titel kopen? Bied vanaf 75!
Eelco Glastra van Loon (1935) Nederlands Zonder titel
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen36 x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Eelco Glastra van Loon

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eelco Glastra van Loon? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eelco Glastra van Loon. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eelco Glastra van Loon en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eelco Glastra van Loon te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eelco Glastra van Loon!

Volg het aanbod kunst van Eelco Glastra van Loon te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eelco Glastra van Loon te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eelco Glastra van Loon instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eelco Glastra van Loon kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eelco Glastra van Loon!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eelco Glastra van Loon kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eelco Glastra van Loon en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eelco Glastra van Loon via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eelco Glastra van Loon of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eelco Glastra van Loon?

Kunst kopen van Eelco Glastra van Loon begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eelco Glastra van Loon, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eelco Glastra van Loon. Om meer kans te maken om de Eelco Glastra van Loon te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eelco Glastra van Loon! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.