Engelien Reitsma-Valenca (1889-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Engelien Reitsma-Valenca
Engelien Reitsma-Valenca (1889-1981)

Engelien Reitsma-Valenca (1889-1981)

Engelien REITSMA-VALENÇA (Amsterdam 1889 - Doorn 1981)

Aangeboden items
1
Verkochte items
25
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Engelien Reitsma-Valenca - Gelukswens 1963 - Gravure kopen? Bied vanaf 30!
Engelien Reitsma-Valenca (1889-1981) Nederlands Gelukswens 1963 - Gravure
Techniek Gravure
Afmetingen 12.5 x 9 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Engelien Reitsma-Valenca

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Engelien Reitsma-Valenca? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Engelien Reitsma-Valenca. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Engelien Reitsma-Valenca en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Engelien Reitsma-Valenca te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Engelien Reitsma-Valenca!

Volg het aanbod kunst van Engelien Reitsma-Valenca te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Engelien Reitsma-Valenca te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Engelien Reitsma-Valenca instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Engelien Reitsma-Valenca kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Engelien Reitsma-Valenca!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Engelien Reitsma-Valenca kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Engelien Reitsma-Valenca en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Engelien Reitsma-Valenca via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Engelien Reitsma-Valenca of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Engelien Reitsma-Valenca?

Kunst kopen van Engelien Reitsma-Valenca begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Engelien Reitsma-Valenca, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Engelien Reitsma-Valenca. Om meer kans te maken om de Engelien Reitsma-Valenca te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Engelien Reitsma-Valenca! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.