Flip Hamers (1909-1995)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Flip Hamers
Flip Hamers (1909-1995)

Flip Hamers (1909-1995)

Kunstenaar

Flip HAMERS (Amsterdam 1909 - ?? 1995)

Aangeboden items
1
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Flip Hamers - Huis aan het water kopen? Bied vanaf 200!
Flip Hamers (1909-1995) Nederlands Huis aan het water
TechniekHoutskool
Afmetingen61 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Flip Hamers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Flip Hamers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Flip Hamers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Flip Hamers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Flip Hamers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Flip Hamers!

Volg het aanbod kunst van Flip Hamers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Flip Hamers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Flip Hamers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Flip Hamers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Flip Hamers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Flip Hamers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Flip Hamers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Flip Hamers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Flip Hamers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Flip Hamers?

Kunst kopen van Flip Hamers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Flip Hamers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Flip Hamers. Om meer kans te maken om de Flip Hamers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Flip Hamers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.