Flip van der Burgt (1927-1977)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Flip van der Burgt
Flip van der Burgt (1927-1977)

Flip van der Burgt (1927-1977)

Flip van der BURGT (Den Bosch 1927 - Amsterdam 1977)

Aangeboden items
1
Verkochte items
36
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Flip van der Burgt - Kruisgang, 14 staties + boek kopen? Bied vanaf 250!
Flip van der Burgt (1927-1977) Nederlands Kruisgang, 14 staties + boek
TechniekOverig
Afmetingen51 x 38 x 2 cm (h x b x d)
Gewicht3 g
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Flip van der Burgt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Flip van der Burgt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Flip van der Burgt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Flip van der Burgt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Flip van der Burgt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Flip van der Burgt!

Volg het aanbod kunst van Flip van der Burgt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Flip van der Burgt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Flip van der Burgt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Flip van der Burgt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Flip van der Burgt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Flip van der Burgt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Flip van der Burgt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Flip van der Burgt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Flip van der Burgt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Flip van der Burgt?

Kunst kopen van Flip van der Burgt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Flip van der Burgt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Flip van der Burgt. Om meer kans te maken om de Flip van der Burgt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Flip van der Burgt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.