Frank Rosen (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frank Rosen
Frank Rosen (1946)

Frank Rosen (1946)

Kunstenaar

Frank ROSEN (Amersfoort 1946)

Schilder, graficus, beeldhouwer, decorschilder.

Opleiding:

Van 1964 tot 1968 volgde Rosen een opleiding aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam.

Na zijn studie heeft Frank Rosen zo’n zestien jaar gewerkt als decorontwerper, vormgever voor televisieprogramma’s en kostuumontwerper voor musicals en balletvoorstellingen. Ook trad hij in de productie van verschillende films op als artdirector. Vanaf 1985 heeft hij de focus gelegd op zijn autonome werk, waarbij hij afwisseling bleef opzoeken. Hij maakt schilderingen, grafiek, beelden en keramiek, zowel vrij als in opdracht. Zijn werk is abstract, kleurrijk en romantisch. Schoonheid en het leven dienen als zijn inspiratie.

Exposities en prijzen:

Het werk van Frank Rosen is meermalen in binnen- en buitenland geëxposeerd, waaronder in Parijs, Jerusalem, Gerona en Düsseldorf. Ook zijn veel van zijn beelden te vinden in de Nederlandse openbare ruimte.

Aangeboden items
3
Verkochte items
234
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Frank Rosen - Geheim van Mororoa kopen? Bied vanaf 120!
Frank Rosen (1946) Nederlands Geheim van Mororoa
TechniekZeefdruk
Afmetingen88 cm x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 120
Bied mee Bied mee
Frank Rosen - Zeefdruk, Twee papegaaien - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 50!
Frank Rosen (1946) Nederlands Zeefdruk, Twee papegaaien - Ingelijst (Groot)
TechniekZeefdruk
Afmetingen91.5 cm x 108 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frank Rosen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frank Rosen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frank Rosen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frank Rosen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frank Rosen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frank Rosen!

Volg het aanbod kunst van Frank Rosen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frank Rosen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frank Rosen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frank Rosen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frank Rosen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frank Rosen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frank Rosen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frank Rosen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frank Rosen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frank Rosen?

Kunst kopen van Frank Rosen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frank Rosen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frank Rosen. Om meer kans te maken om de Frank Rosen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frank Rosen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.