Gerd van Dulmen (1939)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerd van Dulmen
Gerd van Dulmen (1939)

Gerd van Dulmen (1939)

Kunstenaar

Gerd van DÜLMEN (Cloppenburg 1939)

Aangeboden items
0
Verkochte items
17
Nationaliteit
DuitsDuits  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Gerd van Dulmen (1939) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 17 items van Gerd van Dulmen (1939) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Gerd van Dulmen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerd van Dulmen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerd van Dulmen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerd van Dulmen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerd van Dulmen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerd van Dulmen!

Volg het aanbod kunst van Gerd van Dulmen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerd van Dulmen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerd van Dulmen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerd van Dulmen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerd van Dulmen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerd van Dulmen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerd van Dulmen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerd van Dulmen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerd van Dulmen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerd van Dulmen?

Kunst kopen van Gerd van Dulmen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerd van Dulmen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerd van Dulmen. Om meer kans te maken om de Gerd van Dulmen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerd van Dulmen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.