Gien Brouwer (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gien Brouwer
Gien Brouwer (1944)

Gien Brouwer (1944)

Kunstenaar

Gien BROUWER (Waddinxveen 1944)

SIgneert tevens met: GIen van de Velde.

De kunstschilder Gien Brouwer woont en werkt in de omgeving van Utrecht. In Rotterdam volgde hij de kunstacademie waarna hij les kreeg van Herman Wijngaard.

Zijn grote liefde is schilderen met olieverf op linnen in naturalistische tinten. Deze techniek beheerst hij volledig. Hij maakte ook plastieken voor universiteiten. De thema`s waar hij voor kiest zijn voornamelijk echt Hollandse landschappen, zoals polder- en rivierlandschappen met een dreiging in de lucht of een zomerse namiddag.

Aangeboden items
3
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gien Brouwer - Winter wandeling kopen? Bied vanaf 150!
Gien Brouwer (1944) Nederlands Winter wandeling
TechniekOlieverf
Afmetingen90 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
Gien Brouwer - Gezicht op meer en bergen. kopen? Bied vanaf 79!
Gien Brouwer (1944) Nederlands Gezicht op meer en bergen.
TechniekOlieverf
Afmetingen40 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
Openingsbod
€ 79
Bied mee Bied mee
Gien Brouwer - Eenden in de vlucht over het water kopen? Bied vanaf 275!
Gien Brouwer (1944) Nederlands Eenden in de vlucht over het water
TechniekOlieverf
Afmetingen80 x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 275
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gien Brouwer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gien Brouwer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gien Brouwer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gien Brouwer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gien Brouwer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gien Brouwer!

Volg het aanbod kunst van Gien Brouwer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gien Brouwer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gien Brouwer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gien Brouwer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gien Brouwer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gien Brouwer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gien Brouwer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gien Brouwer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gien Brouwer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gien Brouwer?

Kunst kopen van Gien Brouwer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gien Brouwer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gien Brouwer. Om meer kans te maken om de Gien Brouwer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gien Brouwer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.