Hans Koopman (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Koopman
Hans Koopman (1953)

Hans Koopman (1953)

Kunstenaar

Hans KOOPMAN (Rotterdam 1953)

graficus en schilder

Het werk van J.A. Hans Koopman is in diverse collecties opgenomen. Hans Koopman vindt zijn onderwerpen op wandelingen door de stad en in rondzwervende spullen in atelier of huis. Een realistsche weergave is veel minder belangrijk dan de opbouw van kleurvlakken en verfhuid.

Aangeboden items
2
Verkochte items
29
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hans Koopman - handgesigneerde litho | 'Tafel bank' | 1993 kopen? Bied vanaf 50!
Hans Koopman (1953) Nederlands handgesigneerde litho | 'Tafel bank' | 1993
TechniekLitho
Afmetingen51 x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Hans Koopman - handgesigneerde litho | 'Onrijp fruit' | 1993 kopen? Bied vanaf 50!
Hans Koopman (1953) Nederlands handgesigneerde litho | 'Onrijp fruit' | 1993
TechniekLitho
Afmetingen35 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hans Koopman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Koopman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Koopman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Koopman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Koopman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Koopman!

Volg het aanbod kunst van Hans Koopman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Koopman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Koopman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Koopman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Koopman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Koopman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Koopman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Koopman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Koopman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Koopman?

Kunst kopen van Hans Koopman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Koopman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Koopman. Om meer kans te maken om de Hans Koopman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Koopman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.