Helmuth van Galen (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Helmuth van Galen
Helmuth van Galen (1955)

Helmuth van Galen (1955)

Kunstenaar

Helmuth van GALEN (Haarlem 1955)

Aangeboden items
2
Verkochte items
43
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Helmuth van Galen - Compositie IV kopen? Bied vanaf 70!
Helmuth van Galen (1955) Nederlands Compositie IV
TechniekZeefdruk
Afmetingen60.5 x 46.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee
Helmuth van Galen - Compositie III kopen? Bied vanaf 70!
Helmuth van Galen (1955) Nederlands Compositie III
TechniekZeefdruk
Afmetingen60.5 x 46.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Helmuth van Galen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Helmuth van Galen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Helmuth van Galen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Helmuth van Galen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Helmuth van Galen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Helmuth van Galen!

Volg het aanbod kunst van Helmuth van Galen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Helmuth van Galen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Helmuth van Galen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Helmuth van Galen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Helmuth van Galen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Helmuth van Galen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Helmuth van Galen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Helmuth van Galen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Helmuth van Galen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Helmuth van Galen?

Kunst kopen van Helmuth van Galen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Helmuth van Galen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Helmuth van Galen. Om meer kans te maken om de Helmuth van Galen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Helmuth van Galen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.