Henk Ames (1930)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Henk Ames
Henk Ames (1930)

Henk Ames (1930)

Henk AMES (Haarlem 1930)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Henk Ames - De gitariste kopen? Bied vanaf 43!
Henk Ames (1930) Nederlands De gitariste
Techniek Aquarel
Afmetingen 61 x 46 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 43
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henk Ames

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Ames? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Ames. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Ames en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Ames te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Ames!

Volg het aanbod kunst van Henk Ames te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Ames te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Ames instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Ames kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Ames!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Ames kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Ames en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Ames via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Ames of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Ames?

Kunst kopen van Henk Ames begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Ames, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Ames. Om meer kans te maken om de Henk Ames te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Ames! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.