Hugo Berten (1894-1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Hugo Berten
Hugo Berten (1894-1959)

Hugo Berten (1894-1959)

Hugo BERTEN (Kall, 1894 - Laren, 1959)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Hugo Berten - Vervallen boerderij in Blaricum kopen? Bied vanaf 200!
Hugo Berten (1894-1959) Nederlands Duits Vervallen boerderij in Blaricum
Techniek Olieverf
Afmetingen 43 x 53 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
Hugo Berten - Bloemstilleven kopen? Bied vanaf 180!
Hugo Berten (1894-1959) Nederlands Duits Bloemstilleven
Techniek Olieverf
Afmetingen 116 x 88 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 180
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hugo Berten

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hugo Berten? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hugo Berten. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hugo Berten en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hugo Berten te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hugo Berten!

Volg het aanbod kunst van Hugo Berten te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hugo Berten te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hugo Berten instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hugo Berten kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hugo Berten!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hugo Berten kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hugo Berten en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hugo Berten via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hugo Berten of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hugo Berten?

Kunst kopen van Hugo Berten begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hugo Berten, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hugo Berten. Om meer kans te maken om de Hugo Berten te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hugo Berten! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.