Inge Dorothea Evers (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Inge Dorothea Evers
Inge Dorothea Evers (1940)

Inge Dorothea Evers (1940)

Kunstenaar

Inge Dorothea EVERS (Den Haag 1940)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Inge Dorothea Evers - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Inge Dorothea Evers (1940) Nederlands zonder titel
TechniekAquarel
Afmetingen30 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Inge Dorothea Evers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Inge Dorothea Evers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Inge Dorothea Evers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Inge Dorothea Evers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Inge Dorothea Evers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Inge Dorothea Evers!

Volg het aanbod kunst van Inge Dorothea Evers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Inge Dorothea Evers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Inge Dorothea Evers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Inge Dorothea Evers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Inge Dorothea Evers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Inge Dorothea Evers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Inge Dorothea Evers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Inge Dorothea Evers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Inge Dorothea Evers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Inge Dorothea Evers?

Kunst kopen van Inge Dorothea Evers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Inge Dorothea Evers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Inge Dorothea Evers. Om meer kans te maken om de Inge Dorothea Evers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Inge Dorothea Evers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.