Jaap de Carpentier (1921-1996)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jaap de Carpentier
Jaap de Carpentier (1921-1996)

Jaap de Carpentier (1921-1996)

Kunstenaar

Jaap de CARPENTIER (Koog aan de Zaan 1921- Bergen 1996)

Aangeboden items
1
Verkochte items
13
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (32 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jaap de Carpentier - gouache - ‘Klein Eiland’ – 1993 kopen? Bied vanaf 140!
Jaap de Carpentier - gouache - ‘Klein Eiland’ – 1993Schilderij

Geplaatst doorLawrence

Eindtijd 12-06-2022 om 19:47

Jaartal1993
TechniekGouache
Afmetingen70 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Jaap de Carpentier

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jaap de Carpentier? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jaap de Carpentier. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jaap de Carpentier en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jaap de Carpentier te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jaap de Carpentier!

Volg het aanbod kunst van Jaap de Carpentier te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jaap de Carpentier te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jaap de Carpentier instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jaap de Carpentier kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jaap de Carpentier!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jaap de Carpentier kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jaap de Carpentier en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jaap de Carpentier via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jaap de Carpentier of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jaap de Carpentier?

Kunst kopen van Jaap de Carpentier begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jaap de Carpentier, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jaap de Carpentier. Om meer kans te maken om de Jaap de Carpentier te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jaap de Carpentier! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.