Jacomijn den Engelsen (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacomijn den Engelsen
Jacomijn den Engelsen (1958)

Jacomijn den Engelsen (1958)

Kunstenaar

Jacomijn den ENGELSEN (Breda 1958)

Aangeboden items
2
Verkochte items
123
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jacomijn den Engelsen - Zapp kopen? Bied vanaf 25!
Jacomijn den Engelsen (1958) Nederlands Zapp
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
Jacomijn den Engelsen - Toys kopen? Bied vanaf 25!
Jacomijn den Engelsen (1958) Nederlands Toys
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jacomijn den Engelsen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacomijn den Engelsen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacomijn den Engelsen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacomijn den Engelsen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacomijn den Engelsen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacomijn den Engelsen!

Volg het aanbod kunst van Jacomijn den Engelsen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacomijn den Engelsen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacomijn den Engelsen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacomijn den Engelsen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacomijn den Engelsen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacomijn den Engelsen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacomijn den Engelsen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacomijn den Engelsen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacomijn den Engelsen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacomijn den Engelsen?

Kunst kopen van Jacomijn den Engelsen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacomijn den Engelsen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacomijn den Engelsen. Om meer kans te maken om de Jacomijn den Engelsen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacomijn den Engelsen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.