• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Jacques Boersma (1932-1979)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Jacques Boersma

Jacques Boersma (1932-1979)

Kunstenaar

Jacques BOERSMA (Amsterdam, 1932 - Amsterdam, 1979)

Gebruikte ook wel de naam Alain Teister. Kunstenaar, dichter, romancier, toneelschrijver en kunstcriticus. Opleiding aan het Rijksinstituut tot Opleiding van Tekenleraren (Amsterdam) en de Academie voor Beeldende Kunsten (Arnhem). Geboren te Amsterdam, 12 januari 1932, gestorven te Amsterdam, 6 februari 1979. Groeide op in een katholiek Amsterdams milieu. Vertrekt begin jaren '50 naar Utrecht en ontmoet daar o.m. William (later Dirkje) Kuik, Peter Vos, Jan Emmens en Theo Sontrop, allen ook zowel grafisch als literair actief. Zijn 'Zevenluik met bed en bezoekers', een installatie met bed, paspoppen, stoel, hout en verf' (1973-1974) werd aangekocht door het Centraal Museum Utrecht en de Rijksdienst voor Beeldende Kunsten.

Aangeboden items
0
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Jacques Boersma (1932-1979) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 19 items van Jacques Boersma (1932-1979) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Jacques Boersma

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacques Boersma? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacques Boersma. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacques Boersma en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacques Boersma te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacques Boersma!

Volg het aanbod kunst van Jacques Boersma te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacques Boersma te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacques Boersma instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacques Boersma kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacques Boersma!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacques Boersma kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacques Boersma en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacques Boersma via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacques Boersma of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacques Boersma?

Kunst kopen van Jacques Boersma begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacques Boersma, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacques Boersma. Om meer kans te maken om de Jacques Boersma te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacques Boersma! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.