Jan van Krieken (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan van Krieken
Jan van Krieken (1942)

Jan van Krieken (1942)

Kunstenaar

Jan van KRIEKEN (Deventer, 1942)

Aangeboden items
2
Verkochte items
16
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan van Krieken - Licht op steen kopen? Bied vanaf 50!
Jan van Krieken (1942) Nederlands Licht op steen
TechniekDroge Naald
Afmetingen63 x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Jan van Krieken - Steen tussen leliebladeren kopen? Bied vanaf 50!
Jan van Krieken (1942) Nederlands Steen tussen leliebladeren
TechniekDroge Naald
Afmetingen63 x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan van Krieken

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan van Krieken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan van Krieken. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan van Krieken en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan van Krieken te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan van Krieken!

Volg het aanbod kunst van Jan van Krieken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan van Krieken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan van Krieken instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan van Krieken kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan van Krieken!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan van Krieken kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan van Krieken en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan van Krieken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan van Krieken of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan van Krieken?

Kunst kopen van Jan van Krieken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan van Krieken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan van Krieken. Om meer kans te maken om de Jan van Krieken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan van Krieken! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.