Jan van Riel (1907-1988)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan van Riel
Jan van Riel (1907-1988)

Jan van Riel (1907-1988)

Kunstenaar

Jan van RIEL (Amsterdam 1907 - Tilburg 1988)

Aangeboden items
2
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan van Riel - Driekoningen kopen? Bied vanaf 35!
Jan van Riel (1907-1988) Nederlands Driekoningen
TechniekEts
Afmetingen22 x 28 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Jan van Riel - Knotwilgen. kopen? Bied vanaf 35!
Jan van Riel (1907-1988) Nederlands Knotwilgen.
TechniekAquarel
Afmetingen36 x 47 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan van Riel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan van Riel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan van Riel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan van Riel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan van Riel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan van Riel!

Volg het aanbod kunst van Jan van Riel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan van Riel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan van Riel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan van Riel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan van Riel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan van Riel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan van Riel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan van Riel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan van Riel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan van Riel?

Kunst kopen van Jan van Riel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan van Riel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan van Riel. Om meer kans te maken om de Jan van Riel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan van Riel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.