Jehan Frison (1882-1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jehan Frison
Jehan Frison (1882-1961)

Jehan Frison (1882-1961)

Kunstenaar

Jehan FRISON (Brussel 1882 - 1961 Linkebeek)

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jehan Frison (1882-1961) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jehan Frison (1882-1961) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jehan Frison

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jehan Frison? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jehan Frison. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jehan Frison en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jehan Frison te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jehan Frison!

Volg het aanbod kunst van Jehan Frison te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jehan Frison te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jehan Frison instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jehan Frison kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jehan Frison!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jehan Frison kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jehan Frison en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jehan Frison via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jehan Frison of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jehan Frison?

Kunst kopen van Jehan Frison begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jehan Frison, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jehan Frison. Om meer kans te maken om de Jehan Frison te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jehan Frison! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.